۱۳۹۷ دی ۱۰, دوشنبه

اشراف فقیر!



سعید حجاریان اخیرا جهت ورود اصلاح طلبان به انتخابات بعدی ضمن طعنه غیرمستقیم به حسن روحانی،گفته:

پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده زیرا انتخابات به‌معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه‌بگیر نیست و اگر مکنت دارد باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود. اگر پول بازار سیاست را نداشتیم باید تلاش کنیم آن را کسب کنیم نه آنکه به هر جنس بُنجلی تن دهیم.

حجاریان «درست» می گوید اما درست «نمی‌بیند» یا درست «نمی تواند ببیند» یا درست «نمی‌خواهد ببیند»!

مشکل ایشان آنست که پول بازار سیاست شان «ریال» نیست و با «ارز خارجی» عزم ابتیاع متاع از بازار داخلی دارند!

محمد خاتمی صادقانه سال ۹۴ اذعان داشت:

باید قبول کنیم که بسیاری از افراد هوادار ما کلیت نظام رو قبول ندارند و با اینها اصلاح ممکن نیست.

این تناقضی است که سازمان اصلاح طلبی موجود در ایران مدت هاست بدان مبتلا شده و خواست بدنه اجتماعی‌شان چیزهائی را از بازار سیاست در ایران طلب می کنند که با دلار قابل خرید است و نه ریال!

خواست ها و خوانش ها و خواهش‌هائی که دقیقا در نقطه مقابل هندسه و مفروضه و محروسه حکومت و «ایرانیان قائم بر حکومت» تعریف شده.

این تناقض «سازمان مدعی اصلاح طلبی» در ایران را از ۸۸ بلاگردان خود کرده و در حالی که موسوی در شعارهایش بازتولید ایام طلائی دوران امام را اشعار می داشت و مدعی دفاع از سرحدات و مفردات و محکمات «امام و اسلام و انقلاب و نظام» بود بدنه اجتماعی‌شان در کف خیابان همان اربعه «امام و اسلام و نظام و انقلاب» را نفی می کردند و از این «رابعه» انزجار و تبری جُسته و می جویند.

بدین منوال مشکل اجناس «برند» حجاریان در مقابل بنجلات موجود در بازار سیاست ناموجود بودن آن کالاهای برند در بازاری است که تجارتش با واحد ریال برسمیت شناخته شده و نمیتوان با دلار خارجی از چنین بازاری، امتعه یا امکنه یا اطعمه یا اشربه اقشاری را مطالبه‌گری کرد که اساسا در منوی این تجارتخانه آن «اقلام» موجودیت و موضوعیت و مشروعیت و محوریت و مقبولیت ندارند.

#داریوش_سجادی

۱۳۹۷ دی ۵, چهارشنبه

شهدای تایتانیک!



به روایت متواتر بهترین حمله برای تخریب یک پدیده، دفاع بد کردن از آن پدیده است!

واکنش یاسر هاشمی بمنظور دفاع از پدر و در ارتباط با مستند «هاشمی زنده است» هر چند قابل درک است اما محتوای اظهاراتش را می توان در فورمت «دفاع بد از پدر» فهم کرد که تالی فاسد داشته و ناخواسته بر دوز تخریب ابوی افزوده‌اند.

آقا یاسر توجه نداشته که مسائل سیاسی و نقش هاشمی رفسنجانی در آن منظومه را نمی توان با عِرق «پدر و پسری» مکیال کرد. همین تعلقات خاطر و دلبستگی های نسبی است که یاسر را در دفاع از پدر مبتلابه تنگی قافیه کرده و برای اثبات رستگاری ابوی شاذیانه به روایت مُعوج «آب شهیدی» توسل فرموده اند!

یاسر هاشمی: در روایت داریم که مرگ در آب؛ اجر شهادت دارد!

استنادی که لابد استناجش به رستگاری قهری فرزند نوح و ایضا مسافران مغروق تایتانیک نیز منجر خواهد شد!؟

هر چند «یاسر» در دفاع از ابوی دچار نحافت استدلال شده اما مشارالیه این توفیق را نیز داشته تا در نقد مستند «هاشمی زنده است» از میان همه موارد قابل وثوق دست بر روی ضعیف ترین حلقه مستند مزبور گذاشته و اعتبار کل اثر را با تکیه بر مجعول بودن «استخر فرح» زیر سوال ببرد.

قطعا یاسر در «دفاع از پدر با توسل به هر شیوه ای» آن هم به اعتبار سنت «هاشمی ستائی» مسبوق به سابقه در خاندان هاشمی «جائزالترفند‌» است اما این نافی مسئولیت سازندگان مستند مزبور نیست که آن اثر ارزشمند را در فریمی بی‌ارزش (استخر فرح) چینش کرده اند تا اینک «یاسران» بتوانند بدون توجه به مفردات قابل وثوق و جدی آن مستند، از «آب آن استخر» بمنظور تظهیر عملکرد پدر بهره برده و شهیدسازی فرمایند!

قطعا هاشمی نه قدیس است و نه ابلیس و پکیجی است که می توان عملکردش را نقد کرد و اشتباهات و آسیب هایش به نظام و انقلاب و مملکت را در کنار توفیقاتش حلاجی کارشناسانه کرد.

اما نباید با چنین سهل انگاری‌ها فرصت قدیس سازی برای پرستش‌گران هاشمی رفسنجانی را فراهم کرد.

#داریوش_سجادی

...