پهلوان جوان ایرانی به خانه باز می گردد.
حُججی حجت ماندگاری و توانمندی و موفقیت ثمرات «خمینی انقلاب» شد.
حُججی حجت موفقیت جمهوری اسلامی در عرصه مُلکداری شد!
آنان که سالهاست خفاش وشانه در پروای نور از دخمه های تاریکی خود جمهوری اسلامی را به عنوان نظامی ناکارآمد و شکست خورده و محکوم به زوال طعنه می زدند اکنون گریزی از آن ندارند تا در مبانی معرفت شناختی خود از دنیا و کامیابی در دنیا تجدید نظر کنند.
آنان که سالهاست از درک خمینی و انقلاب خمینی عاجز مانده اند آنجا که خطاب به کابینه بازرگان که وعده آب و برق مجانی را به ملت می داد بر سرشان نهیب زد:
ما زندگی معنوی شما را هم میخواهیم مرفه باشد. شما به معنویات احتیاج دارید. معنویات ما را بردند اینها. دلخوش نباشید که مسکن میسازیم، آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم؛ شما را به مقام انسانیت میرسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ اینقدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است.
اکنون همان خفاشان شب کجایند تا انسان در تراز جمهوری اسلامی را با چشم های شب زده شان به نظاره بنشینند؟ «جی ان پی» ایران حُججی است نه رشد تولید و درآمد سرانه ملی! حُججی شاخص خط تولید انسان برتر در کارخانه انسان سازی اسلام و جمهوری اسلامی است.
حُججی محصول قابل افتخار و استناد جمهوری اسلامی است و گلشیفته ها و خود شیفته ها و مسیحان علی نژاد و صدف های طاهریان و صادقان زیبا کلام و نوری زاد و نوری زادگان و سازگارها و ناسازگارها و جمیع عمله و اکله این قماش، جملگی سربازان ورشکسته به تقصیر لیبرال دمکراسی گاو پرور غرب اند که در الفبای هویت یابی خود مانده و از این قافله بانگ جرسی می شنوند!
حُججی سرباز خوش رکاب سردار سلیمانی بود که هر دو درس معرفت شان را از مصب چشمه های زلال دانائی و رستگاری سیراب کرده اند.
به وطن خوش آمدی «شیر بچه شیعه»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
داریوش سجادی
@dariushsajjadi44
۳ نظر:
شهید حججی اولین قربانی سیاست های جمهوری اسلامی نبود و آخری هم نخواهد بود , چطور این بار انقدر زمین و زمان به هم دوخته شده ؟ یادمان نرفته که زمانی به کل منکر حضور در سوریه بودند ... اما این طور تبلیغات راه انداختن و سو استفاده از جوان مظلومی که پرپر شد که شگرد نظام هایی نظیر جمهوری اسلامی هست و تعجبی هم ندارد .اما شما هم کمتر تاریخ رو تحریف کنید به جایی بر نمیخوره ... فرمودید :
آنان که سالهاست از درک خمینی و انقلاب خمینی عاجز مانده اند آنجا که خطاب به کابینه بازرگان که وعده آب و برق مجانی را به ملت می داد بر سرشان نهیب زد:
-----
ما زندگی معنوی شما را هم میخواهیم مرفه باشد. شما به معنویات احتیاج دارید. معنویات ما را بردند اینها. دلخوش نباشید که مسکن میسازیم، آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم؛ شما را به مقام انسانیت میرسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ اینقدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است.
--------
یعنی میفرمایید خمینی نهیب زده که چرا وعده دنیوی دادید یعنی می گویید این وعده را دولت موقت داده و خمینی نداده ... تیتر روزنامه 8 اسفند 57 به نقل از سخنگوی دولت موقت بود ولی 9 اسفند جناب خمینی شما میفرماید من خودم به دولت سفارش اکید کردم که اینها مجانی شود . بعد کدام نهیب ؟ دقیقا معلوم است همان صحبت سخنگوی دولت, منعکس کننده سفارش خمینی بوده نه اینکه خودشان بخواهند ار این وعده های عوام فریبانه و بی تفکر بدهند .
-----
من به دولت راجع به مجانى کردن آب و برق و بعضى چیزهاى دیگر فعلًا براى طبقات کم بضاعتى که در اثر تبعیضات خانمان برانداز رژیم شاهنشاهى دچار محرومیت شده اند و با برپایى حکومت اسلامى به امید خدا این محرومیت ها برطرف خواهد شد؛ سفارش اکید نمودم که عمل خواهد شد. (نهم اسفند 1357 برابر اول ربیع الثانى 1399، تهران، منزل آقاى محمود بروجردى.)
-----
بعد هم سخنرانی 10 اسفند فیضیه بود که تفسیر به نهیب میکنید ولی روز بعد یعنی 11 اسفند مجددا وعده آب و برق مجانی را خمینی شما داد . یعنی از 9 تا 11 اسفند کلا وعده آب و برق مجانی از زبان خمینی جاری بود.
------
هر چه زودتر باید مشکل مسکن براى بى خانمانها و فقراى ایران حل گردد و براى هر خانواده، مسکن مورد نیازشان تأمین شود، آب و برق براى فقرا و بى بضاعتها باید مجانى گردد... (یازدهم اسفند 1357 برابر سوم ربیع الثانى 1399، قم المقدسه، کتابخانه مدرسه فیضیه.)
---
حالا فهمیدید چه کسی وعده آب و برق مجانی میدید و به چه کسی باید نهیب زد ؟؟؟
ضمنا این سخنان مرحوم بازرگان در اسفند 57 هم گویای این هست که چه کسی دنبال برقراری آب و برق مجانی بود :
«...نه تنها روی دولت فشارمیآورند، بلکه آقا را هم تحت فشار میگذارند، آقا هم که یک پارچه احساس و انقلاب وعطوفت و همیشه از بنیان و از قلب و از دل و مغز و زبان مدافع و طرفدار طبقه ضعیفان و بینوایان و به قول خودشان پابرهنگان. خب! احساسات ایشان را تحریک میکنند، آن وقت آقا وادار میشوند، طاقت نمیآورند، از بالا سر ما، بدون مراجعه و مشاوره به دولت، بدون اینکه از ما بپرسند، اعلامیه و دستور صادر میفرمایند؛ یکدفعه دست و پای ما را توی پوست گردو میگذارند؛ برق و آب را مفتش بکنید لااقل آنهایی که کم مصرفند. خانه وزندگی برای برهنهها بسازند، گوشت یخ زده داده نشود، اتوبوس مجانی بشود و از اینحرفها...آخه اقلاً فرمایشتان، امرتان را به ما بفرمایید تا ما بگوییم چکار باید کرد... تصویبنامه صادر شد و اجرا شد.اعلام هم شد؛ کسانی که از صد کیلووات ساعت در ماه کمتر مصرف برق دارند، مفت ومجانی است، آنها هم که ـ نمیدانم حالا رقمش را ممکن است عوضی بگویم ـ از ده مترمکعب آب در ماه کمتر مصرف میکنند آنها هم معافند... همان شبی که قم بودیم شنیدیم که بله،سازمان آب قم چون بیشتر مصرفکنندگان قم کمتر از ده متر مکعب آب مصرف کردهاند،ورشکست شده، ای وای چه بکنیم؟ دولت باید پولش را بدهد دیگر؛حکیم باشی را بخوابانیم. موضوع مصرف برق هم همینطور...»
این رو هم ملاحظه کنید بد نیست. عده ای به این وعده امام افتخار میکنن :
سایت خبری توانیر، به نقل از روزنامه ی جام جم مورخ 20 بهمن 1387، در گزارشی به نقل از پرویز فتاح، وزیر وقت نیرو، نیاز وزارت نیرو برای هزینه کرد در امور آب و برق را سالیانه 10 هزار میلیارد تومان ذکر نموده است که به گفته ی وی، پنج هزار میلیارد تومان آن باید از محل درآمد وزارت نیرو از فروش آب و برق تأمین شود. علاوه بر آن، 1500 میلیارد تومان نیز برای هزینه های جاری وزارتخانه بیان شده است که در مجموع، رقمی معادل 8500 میلیارد تومان باید از بخش غیر دولتی و خصوصی تأمین شود. با این همه، آیا دستوری که امام صادر فرمودند اصلاً هرگز قابل اجرا خواهد بود؟
ارسال یک نظر